Et unikt eventyr ferie i Ghana

Folk, der er fascineret af steder, der har rige kultur bør gå på et eventyr ferie i Ghana, specifikt byen Cape Coast. Det sted, som kan findes i den centrale region i Ghana, er et sted, der har en mørk historie af kolonialisme og slavehandel.

Men sin smukke kystlinje, der kan ses i nuværende har ikke spor af det sted mørke historie: billede af millioner af slaver, der er lænket og forlader Cape Coast slot til at gå til den nye verden. Den fantastiske kystlinje har nu, ikke et billede af slaverne, men af fiskere, der fanger forskellige former for fisk og andre fisk og skaldyr for et levende.

Hvad er virkelig spændende om Cape Coast city er, at det giver dig en vidunderlig følelse at blive derude i den enorme mængde af havet. Forestil dig, er det ikke helt et eventyr til at gå selv en stor strækning af en punkteret kystlinie, hvor du kan se historiske arkitektur, der bærer europæiske stil, talrig havnebyer at har bestemt godt at tilbyde, flere handel stationer hvor du kan finde sjældne og værdifulde elementer og slotte nogle af dem er ødelagt af tid €” som omgiver 300-mile strækning af Ghanas kyst.

Dem, der er i arv og rigt kultur af et bestemt sted vil helt sikkert nyde en adventure ferie i Cape Coast byen især af du får at se UNESCO heritage site, Cape Coast slottet og slottet 15 århundredes Elmina samt Fort St. Jago , lige ved siden af Elmina.

Hvis du går ud over kysten, vil du finde ud af, at jorden er så charmerende som sin kystlinje. Rejser over land, kan du besøge Kakum National Park, at prale af en regnskov, der let kan tilgås. Det har baldakin gangbroer, der tillader folk at har en panoramisk udsigt over faunaen samt dyr herunder eksotiske former for fugle, aber og krokodiller.

Hvis du er til aktiviteter, der ville pumpe op adrenalinsuset, kan du bestille til en safari. Du kan også gå vandreture i bjergene, fiskeri for nogle gode kvaliteter af fisk og andre fisk og skaldyr, kanosejlads eller sejlads. For en ultimativ adventure, prøve på at være en Ghanian for en dag af imbibing deres livsstil.

Alt lyder fantastisk, men du bliver nødt til at forberede nogle ting, før du går i et eventyr ferie i Cape Coast by i Ghana, herunder:

-stedet at bo som kan enten være det Bridge House, der er placeret på tværs af slottet Elmina og Biriwa Beach Hotel, som kan findes i en lille fiskerlandsby kaldet Biriwa. Boliger spænder normalt fra billige til moderat dyrt. Morgenmad er den eneste måltid, der serveres i Indkvarteringen.

-hvordan man kommer derhen, fordi dette vil give dig en ide om det sted, hvor du ønsker at opleve din ultimative eventyr ferie. Der er faktisk to måder at komme til Cape Coast city €” via luft rejse eller jord rejse. Hvis du rejser med fly, kan du tage Delta Airlines fra JFK lufthavn i New York til Accra eller du kan rejse over land ved at tage en taxa eller taxa fra hovedstaden i Accra, som er 80 miles fra Cape Coast city.

-tid for at gå der, som sikrer succes af eventyr ferie i Cape Coast city, Ghana. Samlet vejret tilstand i Ghana er varmt og fugtigt hele året. Det er bedst at gå der fra oktober til marts, fordi disse er de tørrere måneder. Højsæsonen er fra August til December hvor hovedparten af aktiviteterne finder sted. Ikke gå i månederne April til juli fordi dette er i regntiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.