Hjem egenkapital lån: Hvad er det præcist?

Som boligejer, skal du have været oversvømmet med tilbud om et hjem egenkapital lån. Ved du ikke, hvad det er? Bare rolig, du er ikke den eneste hjem ejer derude, der har måttet stoppe og spørge præcis, hvad et hjem egenkapital lån er.

Disse lån er faktisk blevet mere almindelige i løbet af de sidste 20 år eller deromkring. .

Forståelse af Boligaktie lånet

Der er egenkapital låst i dit ejede hus. Et hjem egenkapital lån giver dig mulighed for at låse denne egenkapital. En anden måde at se på det er, at boligejer bruger egenkapital i hans eller hendes hjem som sikkerhed. Disse lån er ofte taget ud af boligejere, der har brug for at finansiere hjem reparationer eller Remodeling, betale for uventede lægeregninger, eller endda til at betale for videregående uddannelse.

Dybest set, hvad denne type lån gør, er at skabe en pant i hjemmet, og indtil det er betalt ud den faktiske egenkapital i hjemmet er reduceret med lånet beløb.

Lad mig ikke vildlede dig til at tro, at absolut alle boligejere kan få et hjem egenkapital lån. Disse lån er forbeholdt dem, der er og har været i god stående med deres realkreditselskab og har også fremragende kredit historie. Hjem egenkapital lån er hovedsagelig en anden pant, fordi de er sikret med værdien af hjemmet, ligesom en første realkreditlån er.

Tredive år første realkreditlån er populære. Men boliglån har en tendens til at være af kortere varighed.

Der er mere end én type lån på dit hjem egenkapital: åben ende hjem egenkapital lån og lukkede ende hjem egenkapital lån. Åbne ende Home Equity lån er dem, der omtales som en kreditlinje. Med denne type lån låntager kan bestemme, hvornår og hvordan de gerne vil låne mod egenkapitalen i hjemmet.

Disse lån normalt giver mulighed for låntager til at låne 100% af værdien af hjemmet og kan stilles til rådighed for op til 30 år med en variabel rentesats.

I en tæt-ended lånetype, en fast nogle af pengene er faktisk givet til låntager, og som afslutter transaktionen. Det beløb, der er givet, er regnet ved at bestemme værdien primebanks af hjemmet, indtægterne for låntager, samt kredit historie. I betragtning af, at pengene er givet i ét skud, tæt sluttede långivere foretrækker en fast rente.

Som et hjem ejer, et lån på egenkapitalen i dit hjem er dit privilegium. Mange gange husejere er i stand til at sikre en bedre rente på denne type lån, end de er på et personligt lån, hvilket gør dette til en mere overkommelig lånemulighed. Et lån er ikke gratis penge. Så meget er indlysende. Så sørg for, at du sammenligner alle muligheder, før du vælger en.

I sidste ende kan et lån, af enhver art være et dobbelt kantet sværd. Du kan vinde ved det, eller lide på grund af det. Din forsigtighed og modenhed vil afgøre, om lånet var en god idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.